Információk

FONTOSABB INFORMÁCIÓK:

Felvilágosításról:

-Felvilágosítást kizárólag a biztosítás szerződője (vagy írásos meghatalmazással rendelkező képviselője) részére nyújtunk konkrét ügylettel kapcsolatos információkat.

Biztosításkötés:

– akár online papírmentesen
– személyesen irodánkban ( Jelenelg irodával rendelkezünk ..: Eger, Debrecen )
– személyesen akár az Ön otthonában, vagy egy megbeszélt helyen

Kapcsolatfelvétel:

– email formájában. : info@felelossegbiztositast.hu
– telefonon ( Hétfőtő – Péntekig 9.00 – 18.00 között. Hétvégén (inkább emailben, vagy űrlapon, de szükség esetén  ebben az időintervallumban kereshet bennünket 10.00 – 16.00 között )
– elérhetőség menüpont alatt az űrlap kitöltésével

A laksbizti.hu és tulajdonos adatai:

Név: Sisa József (lakasbizti.hu , yoojooz.hu csoport)
Cím: 3418. Szentistván, Arany János utca 44
Telefon: +36 20 586 8090
e-mail: info@felelossegbiztositast.hu
Adószáma: 66493738-1-25
EV. nyilv.szám:35421890

FELÜGYELETI SZERVÜNK:

  • Név: Magyar Nemzeti Bank
  • Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 8–9.
  • Telefon: (36-1) 4899-100

 

A felelossegbiztositast.hu tevékenysége:

Az oldal elsősorban a tájékoztatást szolgálja, másodsorban lehetőséget kínál a Felhasználóknak / Érdeklődőknek, hogy akár otthonukban a számítógép, táblagép, vagy mobiltelefon segítségével a www.felelossegbiztositast.hu oldalon található kalkulációs igényt nyújtsanak be a Szolgáltatónak. A Szolgáltató a benyújtott igényeket a legkörültekintőbben eljárva dolgozza fel és mint alvállalkozó a parterének rendszerén keresztül küldi el a Felhasználók számára a lakásbiztosítási ajánlatokat email formájában, így papírmentesen is megköthető egy szerződés.

A felelossegbiztositast.hu fő tevékenysége az ügyfelek tájékoztatása, és ügyfelek segítése a szerződéskötéstől kezdve a káresemények bejelentésén át mindenben díjmentesen. Az ügyfelek által megadott adatokat bizalmasan kezeli. A kalkulációs igényeket egyszeri alkalommal kezeli, majd a megadott adatokat törli, azokat nem használja fel marketing célból sem.